|
|
V
Special video and song from him 
video
Assalamualaikum 
Hai , Now aku dengan dia dah tak ada apa2 . emm Hampir seminggu aku dah tak dengan dia sejak kakak aku kahwin tuh . Cukup lah hati dia aku sakit kan dan terlalu cukup dia menangis kerana aku . Aku tinggalkan dia bukan kerana lelaki lain . Sama sekali tidak . Mungkin hanya aku dan dia saja yang tahu dimana silap dan salah masing2 . Tak pe lah aku redha ape yang telah jadi . Aku tak nak salah kan dia je , punca nya banyak dari aku jugak . Dia memang baik dengan aku .mmg tak silap langsung . Dan why aku tak dgn dia , itu semua soal hati . hmm , Sejak aku tak dengan dia , kehidupan aku jadi lain macam pulak . Serius aku ckp . 

Sejak aku dgn kai tak ada pape . Aku mula rapat dgn someone . Nama dia Khai jugak hee , pernah jugak jumpe dia dalam 4 kali mungkin . But masih belum keluar sama2 just jumpa dpn umah , Okay , bila aku dpt tahu pasal dia yang dari dulu dia nak sgt knl dgn aku and now dia dapat knl dgn aku lebih rapat lagi . Mmg tak dinafi kan okay , dia mmg sweet sweet . Kdg2 aku suka tgk cara dia bekerja . Walaupun aku jarang text dia , jarang jumpa dia tapi aku cuba untuk percaya dia , faham dia . Aku tahu dia sebok bekerja sampai kena pergi sana sini . It's okay . Apa pun aku cuba untuk faham dia . Lagi pun aku just bestfriend dgn dia  . masih nak knl antara 1 sama lain . hee . Bila dh lama tak jumpe dia mesti akan bawak balik something untuk aku . haha , mula2 coklat , lepas tuh benda music apa tah . huhu benda tuh memang comel . Thanks sbb slalu support saya . :) Btw Mohd Hairul , Iloveyourvoice :-) 

15 hb and 16hb june kakak aku kahwin . And that date aku dah dapat family baru , aku dpat abg ipar buat kali pertama and nnti duit raya aku mesti lah akan berambah hahah . And 15hb tuh kai otw balik jb dia dari melaka . Dia sanggup datang jumpa aku naik bas sorang2 semata mata nk jumpe aku . Tapi janji dia nak kuar dengan aku semua nya tak menjadi . Mungkin Allah tak mengizinkan aku jmpe dia . 16/6 masa tgh hari tuh aku dgn dia dah plan nak ksl , pergi dewan kahwin , and pergi buat rambut tapi semua tuh 100% mmg tak menjadi . masa dia otw dia dtg nak amek aku kat umah , dia exident dkt dpn kilang kenwood . Ya Allah , hanya Allah je yang tahu betapa sedih nya aku bila aku dpt tahu tuh . Lepas aku dpt tahu semua tuh aku cpt2 amek teksi . Time tuh aku dh nges2 dh . Ya Allah semua salah aku sebab aku yang suruh dia cpt , aku yang mcg dia aku tk suka jnji melayu :( Maaf kan saya wak . Maafkan saya . Saya betul2 minta maaf :( But Alhamdulillah kete je teruk tapi kai tak ada pape . Saya bersyukur sgt2 awak okay wak . :( 

Masa nk settle kerete tuh , aku stay dgn dia dlm kereta ayah dia . And start dari situ aku dah mula fikir aku akan akhirkan hubungan aku dgn dia . Cukup lah awak buat saya mcm nie . Gambar telah menjadi bukti . Ye wak , awak mmg tak sembunyi kan apa2 dari saya sebab tuh gambar tuh awak tak buang kan . Tapi awak langsung tak fikir hati saya kalau saya tahu semua tuh . Takpe wk saya fhm :) Saya sgt sgt hargai kejujuran awak tuh tapi maafkan saya . Saya tak dpt terima awak lagi . Dan pada malam tuh , Maafkn saya kerana menghalau awak balik . Maafkan saya .
19/6/2012 9:26pm

Hai , hmm aku nak cerita nie pasal kehidupan aku sekarang . Sebenar nya banyak yang mengubah aku . Dari segi percakapan aku , kawalan emosi aku , banyak sgt . Mungkin perpisahan ini bnyk mengajar aku erti bagaimana menghargai org . Aku tahu Allah itu maha adil . Sebab itu lah . perkara yang hampir stgh tahun disembunyi kan aku dpt tahu dengan sendiri nye . Bila dpt tahu tuh , Ya Allah hanya Allah je yang tahu betape perit nya hati ini . Betapa banyak nya aku menitiskan airmata dalam sesaat . Sejak mula itu lah , Aku mula berfikir agar tidak bersama nya lagi . Sudah cukup lah aku ditipu . Walaupun Terlalu banyak kenangan aku dengan kau tetapi semua itu tidak dpt mengubati hati aku yang kau lukai . Kenangan itu biar lah menjadi masa silam ku bersama mu . Penat untuk aku tangisi sedangkan kau ketawa diatas tangisan ku . Aku yang memilih untuk tinggalkan kau kerana skrang sukar untuk aku percaya kata2 mu :(